Default User Group

Sort by
Descripció

Hola! Sóc el/la periodista de l'equip RED que t'acompanyarà durant aquest curs. Estic aquí per ajudar-vos a crear la vostra revista escolar digital i per guiar-vos en la vostra experiència com a redactors i redactors junior.  

¡Hola! Soy el/la periodista del equipo RED que te acompañará durante este curso. Estoy aquí para ayudaros a crear vuestra revista escolar digital y para guiaros en vuestra experiencia como redactores y redactores junior.  

Hello! I'm the RED team journalist who will join you during this school course. I am here to help you create your digital school magazine, and to guide you in your experience as junior journalists.

Descripció
-
Descripció

El meu nom es Elisenda pero tots hem diuen Eli. Tinc 14 anys i visc a El Vendrell, Tarragona. Practico voleibol i m'agrada veure el fútbol. De gran m'agradaria ser periodista esportiva. En aquesta assignatura volrdria aportar les meves ideies sobre els més temes possibles.

Mi nombre se Elisenda pero todos hemos dicen Eli. Tengo 14 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Practico voleibol y me gusta ver el fútbol. De mayor me gustaría ser periodista deportiva. En esta asignatura volrdria aportar mis sobre ideas sobre los más temas posibles.

My name is Elisenda but we all call her Eli. I am 14 years old and I live in El Vendrell, Tarragona. I play volleyball and I like to watch football. When I grow up I would like to be a sports journalist. In this subject I would like to contribute my ideas on as many topics as possible.

Descripció

Em dic Ona, tinc catorze anys i visc a El Vendrell, Tarragona. M'agrada escoltar música i jugar a pàdel. M'agradaria aportar les meves ganes de millorar.

Me llamo Ona, tengo catorce años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Me gusta escuchar música y jugar a padel. Me gustaría aportar mis ganas de aprender.

My name is Ona, I am fourteen years old and I live in El Vendrell, Tarragona. I like to listen to music and play paddle tennis. I would like to contribute my desire to learn.

Descripció

Em dic Aina, tinc 14 anys i visc al Vendrell, Tarragona. M’agrada jugar a pàdel i escoltar música. Jo crec que puc aportar en aquest projecte les meves ganes d'aprendre i de millorar.

Me llamo Aina, tengo 14 años y vivo en Vendrell, Tarragona. Me gusta jugar al padel y escuchar música. Yo creo que puedo aportar en este proyecto mis ganas de aprender y de mejorar.

My name is Aina, I am 14 years old and I live in ElVendrell, Tarragona. I like to play paddle and listen to music. I think I can contribute to this project with my desire to learn and improve.

Descripció

Hola, em dic Alexandra Gimeno tinc 13 anys i visc a Comarruga, El Vendrell. M’agrada fer surf escoltar música i sortir amb els meus amics. En aquest projecte jo crec que puc aportar ganes d’aprendrer i jo crec que m’ajudara a escriure millor i saber redactar.

Hola, me llamo Alexandra Gimeno tengo 13 años y vivo en Comarruga, El Vendrell. Me gusta hacer surf escuchar música y salir con mis amigos. En este pryoecto yo creo que puedo aportar ganas de aprender i yo creo que me ayudara a escribir mejor y saber redactar.

Hello, my name is Alexandra Gimeno I am 13 years old and I live in Comarruga, El Vendrell. I like to surf listen to music and hang out with my friends. In this project I think I can contribute I am eager to learn and I think it will help me to write better and to know how to write.

Descripció
Hola em dic Martina Felipo tinc 14 anys, visc a Comarruga (El Vendrell)
Descripció

Hola, em dic Berta tinc 14 anys i visc al Vendrell, Tarragona. M’agrada escoltar música i fer atletisme. En aquest projecte crec que puc aportar diferents coses, pero sobretot em pot aportar a mi.

Hola, me llamo Berta tengo 14 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Me gusta escuchar musica y hacer atletismo. En este proyecto creo que puedo aportar diferentes cosas, pero sobretodo me puede aportar a mi.

Hello, my name is Berta I have 14 years old and I live in El Vendrell, Tarragona. I like listening to music and doing athletics. In this project I think I can contribute different things, but above all it can contribute to me.

Descripció

Em dic Lola Caballero, tinc 13 anys i visc a El Vendrell, Tarragona, encara que vaig néixer a Barcelona. M'agrada molt escoltar música i veure series. Encara no tinc molt clar que vull ser de gran. Crec que puc ser útil a aquesta assignatura per les idees que tinc sobre nous articles.

Me llamo Lola Caballero, tengo 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona, a pesar de que nací en Barcelona. Me gusta mucho escuchar música y ver series. Aún no tengo muy claro que quiero ser cuando sea mayor. Creo que puedo ser útil en esta asignatura por las ideas que tengo sobre nuevos artículos.

My name is Lola Caballero, I'm 13 and I live in El Vendrell, Tarragona, but I was born in Barcelona. I like listening to music and watching series. Right now, I'm not sure what I'd like to be in the future. I think I can be useful in his subject because of the ideas I have for new reports.

Descripció
-
Descripció
-
Descripció
-
Descripció
Hola em dic Edgar Gómez Galeote tinc 14 anys i visc al vendrell. M’agrada molt jugar a videojocs, veure series y jugar o veure futbol. Crec que puc aportar bastant creativitat i imaginació al projecte. Hola me llamo Edgar Gómez Galeote tengo 14 años y vivo en El Vendrell. Me gusta mucho jugar a videojuegos, ver series, y jugar o ver fútbol.Creo que puedo aportar bastante creatividad e imaginación al proyecto. Hi, my name is Edgar Gómez Galeote. I'm 14 years old and I live in El Vendrell. I love to play video games, watch series and play or watch football. I think that I can give creativity and imagination to the project.
Descripció
-
Descripció

Hola em dic Arantxa Martínez i tinc 14 anys, visc a Comarruga, El Vendrell. En el meu temps lliure m’agrada anar a córrer amb els meus amics, escoltar música i dibuixar. Sóc una noia oberta i crec que això pot favoreixer a l’hora d’escriure i de fer entrevistes, també m’agrada molt fer fotos perquè és una manera de poder recordar moments sempre que volem.

Hola me llamo Arantxa Marínez y tengo 14 años, vivo en Comarruga, El Vendrell. En mi tiempo libre me gusta ir a correr con mis amigos, escuchar musica y dibujar. Soy una chica abierta y creo que esto puede favorecer a la hora de escribir y de hacer entrevistas, también me gusta mucho hacer fotos porque siento que es una manera de poder recordar momentos siempre que queremos.

Hello my name is Arantxa Martínez and I’m 14 years old, I life in Comarruga, El Vendrell. In my free time I like go with my friends, listen music and draw. I'm an open girl and I think this can help when it comes to writing and doing interviews, I also like taking photos because I feel it's a way of being able to remember moments whenever we want to.

Descripció

Em dic Eric Piñeiro, tinc 14 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Les meves aficions són jugar videojocs i fer Taekwondo. Sempre m’ha paregut interessant la idea del periodisme així que penso que en aquesta optativa podré aprendre més sobre el periodisme i perdre una mica la vergonya.

Me llamo Eric Piñeiro, tengo 14 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Mis aficiones son jugar videojuegos y hacer Taekwondo. Siempre me ha parecido interesante la idea del periodismo así que pienso que en esta optativa podre aprender mas sobre el periodismo y perder un poco la vergüenza.

My name’s Eric Piñeiro, I’m 14 years old, I live in El Vendrell, Tarragona. My hobbies are playing video games and Taekwondo. I have always found the idea of journalism interesting, so I think that in this project I will be able to learn more about journalism and lose a little bit of embarrassment

Descripció
-
Descripció

Hola me llamo Baldiri tengo 14 años vivo en el Vendrell, Tarragona y me gusta jugar a los videojuegos y al fútbol. Puedo aportar a este proyecto lo que me pidan los profesores.

Hola em dic Baldiri tinc 14 anys visc al Vendrell, Tarragona i m'agrada jugar als videojocs i al futbol. Puc aportar a aquest projecte el que em demanin els professors.

Hello, my name is Baldiri. I am 14 years old, I live in El Vendrell, Tarragona and I like to play video games and soccer. I can contribute to this project what the teachers ask of me.

Descripció
-
Descripció
Hola! Em dic M. Roser i soc professora de català a l'INS Andreu Nin. Crec que participar en el projecte REd és una gran oportunitat per a tot l'alumnat!
Descripció
Em dic Aleix, tinc 14 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Les meves aficions són jugar a futbol i veure pel·lis. De gran vull ser entrenador personal. Jo crec que aquesta optativa em pot ajudar a millorar els meus textos i a identificar les notícies més ràpid.
Descripció
Em dic Cèlia Reverter i soc professora de llengua catalana i literatura a l'Institut Andreu Nin del Vendrell. Juntament amb la meva companya Roser, participem al projecte Revista Escolar Digital (RED) i pensem que és una gran oportunitat d'aprenentatge i descobriment per al nostre alumnat.
Descripció
em dic ferran i tinc 14 anys
Descripció
Hola! Em dic Manel López i soc professor de Tecnologia a l'INS Andreu Nin del Vendrell.
Descripció
Hola, em dic Xavi i faig Català. Tinc curiositat per noves eines didàctiques
Descripció
Professora d'Orientació Educativa.
Descripció
Hola, soc la Roser, professora de Llengua Catalana i Literatura a l'INS Andreu Nin d'El Vendrell. M'agrada aprendre, així com aprendre de l'alumnat acompanyar-los perquè trobin plaer en el seu aprenentatge i en descobrir el seu propi camí.
Descripció
Hola! Soc Lurdes Marsol, professora de biologia i geologia de l'institut Andreu Nin del Vendrell. M'encanta la natura i fer pensar als meus alumnes. Espero poder utilitzar els diferents recursos per a afavorir l'esperit crític dels alumnes i enriquir els seus coneixements.
Descripció
Hola! Sóc la Susana Martín, docent de l'institut Andreu Nin. Treballo a la família professional de serveis a la comunitat, en els cicles d'educació infantil, integració social i atenció a les persones en situació de dependència.
close