Relat en xarxa

38 views

Podeu llegir el relat complet a RED Report.

L’Umi tenia davant un home alt, molt alt. Els cabells li arribaven a la meitat del front; eren tan foscos com el carbó. El color de cabell li feia destacar la pell, blanca com el paper. Amb la seva mirada de mar atrapava els ulls del jove, fent que li recorregués una sensació de pau.

L’Umi volia fugir, però hi havia una cosa en la presència d’aquell desconegut que l’hi ho impedia.

– Salvar el món? -va preguntar mentre observava el collaret que sostenia entre les mans i que desprenia una escalfor agradable. 

Com més voltes hi donava l’Umi, menys ho entenia. L’Eloah només el mirava amb mig somriure.

– Sé que és confús, però no t’hi amoïnis. La clau es troba en l’objecte que sostens entre les mans -va dir L’Eloah i va assenyalar el coll, ja que en portava un d’idèntic-. Això és un amulet forjat aquí, a les terres infinites. Té el poder de petrificar a tothom que vulgui el seu portador, amb la condició que sigui amb intencions defensives. No mata, només congela els éssers vius per tota l’eternitat.

Redactors Juniors

, ,

El més recent

Sobre la comunidad LGBT

En honor a nuestra querida comunidad hemos decidido hacer un artículo dando nuestra opinión i informar