El Nou Estadi de Tarragona, des de dins. (Font de la imatge: Redacció Andreu Nin Report)

Una jornada per recordar

120 views

El passat dijous 8 d’abril vuit alumnes de la revista Andreu Nin Report vam visitar les instal·lacions i vam conèixer l’entorn del Gimnàstic de Tarragona

Vam quedar a les 9:05h a l’estació d’autobusos i al voltant de les 10:10h vam arribar a Tarragona. Ens hi esperava en Josep Blanch, redactor i formador de Junior Report, que ens va rebre a la porta del Nou Estadi. Allà vam conèixer la Bito Fuster, coordinadora d’activitats en centres escolars del Gimnàstic de Tarragona, i al Rubén, el capità del Nàstic Genuine, l’equip del club per a nens i nenes amb discapacitat intelectual. Només entrar ens van prendre la temperatura i ens vam rentar les mans amb gel hidroalcohòlic. També vam haver de firmar una declaració de responsabilitat, és a dir, un document conforme no havíem presentat cap síntoma de la Covid-19, tal com els fan omplir als periodistes oficials.

Redacció Andreu Nin Report

Seguidament ens van ensenyar les instal·lacions: vam entrar per on accedeixen els espectadors, després ens van mostrar les cabines des d’on els periodistes transmeten els partits de futbol, que estan situades a la part de dalt de tot de l’estadi i que és el millor lloc per veure el partit i, en acabar, vam tenir la sort de poder assistir a un entrenament del primer equip del Nàstic, que actualment juga a la 2aB espanyola. 

Redacció Andreu Nin Report

Com que la visita va durar una hora i mitja, vam poder fer de reporters. Mentre que uns anaven fent fotos i vídeos de l’entrenament, uns altres van tenir la sort de poder parlar amb el Rubén, el qual ens va explicar com funciona LaLiga Genuine Santander, formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual,  i curiositats del Club. Quan va acabar l’entrenament, vam tenir l’oportunitat d’entrevistar el jugador Javi Ribelles i l’entrenador de porters Manolo Oliva. 

Estem molt agraïts d’haver pogut viure aquesta vivència tan diferent i tan especial. Tant els tècnics que ho fan possible, com els jugadors que lluiten per seguir avançant i millorar cada dia, ens van demostrar la passió per la seva feina. El tracte que van tenir amb nosaltres i l’ambient que es respirava van ser immillorables. Gràcies per aquesta experiència tan única!  

Redacció Andreu Nin Report
Redacció Andreu Nin Report

Redactors Juniors

,

El més recent

Sobre la comunidad LGBT

En honor a nuestra querida comunidad hemos decidido hacer un artículo dando nuestra opinión i informar