Què opinem de portar la mascareta?

/
143 views

Portar la mascareta té molts inconvenients, però també beneficia en algunes coses molt importants

La COVID-19 ha estat -i continua sent- molt dura per a tots. És la primera vegada que hem viscut aquesta situació i ens ha agafat desprevinguts. Però no tot és dolent, hi ha avantatges i desavantatges. També en haver de portar mascareta, una de les protagonistes d’aquesta època.

Per exemple, un punt positiu seria que ara que ha començat el fred, la mascareta ens abriga. A l’estiu no és molt còmoda, perquè fa molta calor i molesta molt. Sort que estem a la tardor! 

D’altra banda, no ens agrada la mascareta perquè no podem respirar bé. Com que el virus es contagia per la boca i pel nas, hem de portar la mascareta en tot moment i només es pot treure en menjar i/o en arribar a casa i estar amb els teus familiars.

Amb la mascareta posada, a més, es fa més difícil entendre’s amb la gent perquè et tapa tota la cara i no pots veure la boca ni les seves expressions facials. També, depenent de la mascareta, se’t desfila i és emprenyador.

Nosaltres estem a favor de la mascareta, tot i que sigui una molèstia, perquè ens està ajudant a no contagiar-nos i no passar una mala estona a casa o a l’hospital.

Redactors Juniors

, , , ,

El més recent

Sobre la comunidad LGBT

En honor a nuestra querida comunidad hemos decidido hacer un artículo dando nuestra opinión i informar