Què en saps sobre la revista de l’Andreu Nin?

L’Andreu Nin Report ja està en marxa de nou i t’expliquem com funcionem

Els alumnes de l’optativa de Revista de 2n d’ESO de l’Institut Andreu Nin del Vendrell som els encarregats d’informar-vos, als lectors, a través de l’Andreu Nin Report. Som 22 redactors/es i dos directors, l’Ara Ruiz i el Marc Urpí -en aquesta entrevista els podeu conèixer millor-.

Els dimarts es troba la redacció. Ens reunim en grups i escrivim sobre els esdeveniments més importants mitjançant diversos gèneres periodístics: notícies, articles d’opinió, entrevistes, crítiques, cròniques, articles de lliure elecció…

També ens trobareu a les xarxes socials, com per exemple al nostre Instagram. D’aquestes xarxes socials se n’encarregaran l’Ona i l’Aina Ribas i la Sara Rodríguez. Si aconseguim força visites podrem fer que la revista es faci més gran i que tota la gent que vulgui participar ho pugui fer. 

Aquesta optativa, en part, ens ajudarà a millorar en altres matèries. No només en les llengües, sinó també ens oferirà l’oportunitat de millorar els nostres coneixements sobre altres temes d’entorn. Això suposa un primer pas per a poder tenir un futur professional i poder treure’ns un títol, una carrera o un bon cicle formatiu.

Redactor Junior

El més recent