Com m’he sentit sent periodista?

a Opinem/Vida

Em dic Martina Ivern i avui us explicaré com m’he sentit exercint de periodista durant un període de temps.

Una de les meves optatives de l’any ha sigut la revista. M’ha agradat tot el projecte en general, encara que al principi era difícil, ja que no sabia molt bé com començar, com desenvolupar-ho, etc. Però amb ajuda de l’Isaac i la Roser, els meus tutors de la revista, he acabat sabent com fer-ho i decidint una mica el meu futur, ja que m’agradaria ser periodista o alguna cosa molt semblant (no està clar encara).

M’he sentit genial. Els meus companys i tutors, m’han tractat molt bé i m’han fet riure un munt. M’ho passava molt bé. Sempre esperava que fos dijous i divendres.

Posar-se a la pell d’un periodista ha estat genial però també ha sigut difícil perquè a vegades no trobaves temes a parlar. Però tot i això sempre trobàvem alguna cosa per fer, i a sobre poder-ho penjar en una web, era com important, em sentia important, com els de la Vanguardia.

A l’hora de fer entrevistes també m’agradava moltíssim perquè escollir les preguntes i després gravar com les responien m’agradava molt, era divertit.

Va ser molt trist quan vaig haver de canviar d’optativa per poder anar a la de biblioteca. Ha sigut la meva optativa preferida.

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.