Els meus videojocs preferits

a Opinem

Per què Hollow Knight, Zelda i Super Mario són el millor per a passar una bona estona jugant

Hollow Knight

Simplement, una obra mestra. És l’únic joc dels que tinc a la Nintendo Switch que he completat al 100% (112%, amb els dlcs). Una corba de dificultat perfecta, un sistema de combat meravellós, que costa dominar, però que quan domines ningú et pot frenar… No és un joc fàcil, al contrari, és molt difícil. Jefes com el Nightmare King Grimm o el Pure Vessel són molt complicats. Jo vaig estar dies per a poder passar-me’ls, però la satisfacció que dóna derrotar-los compensa tot el temps que vaig necessitar.

A més, la banda sonora i l’apartat artístic són molt bons.

The Legend of Zelda: The Wind Waker

El meu joc preferit. És perfecte en tot. La banda sonora meravellosa, l’apartat artístic és perfecte i a dia d’avui, gairebé 20 anys després de sortir a la venda, es continua veient molt bé. Els personatges són molt carismàtics, els jefes molt bons, no són difícils, la veritat, però un joc no té perquè ser difícil per a ser bo. Té una història que potser no és la millor del món, però que sovint et fa pensar si el que fas és correcte o no. I podria estar tot el dia parlant de coses que m’agraden d’aquest joc. I no acabaria mai.

Super Mario Galaxy

El meu Super Mario preferit. Té de tot: uns nivells molt originals i molt divertits, una corba de dificultat perfecta (el normal per a un joc de Super Mario)… Potser el 2 és millor, però a mi m’agrada més l’1.

Paper Mario y la Puerta Milenaria

Personatges carismàtics, bona història, una banda sonora bastant bona, un sistema de combats perfecte, escenaris molt original… En definitiva, el millor Paper Mario. És un joc amb què Nintendo s’atrevia a crear moltes coses. Algunes que no esperaries veure en un joc de Mario, però per desgràcia Nintendo ja no s’atreveix a fer jocs com aquest. I per això la saga Paper Mario últimament està en decadència.

Tags:

Em dic Aleix Blasco Royo, tinc 13 anys. Vaig néixer a Barcelona el 17 de desembre del 2006 . M’agraden molt els videojocs i no m’agrada gens fer esport. De gran m’agradaria ser periodista.