Així ha estat la meva primera classe virtual de la quarantena

a Actualitat/Tema del mes/Vida

Aquest 3 d’abril, 2n A1 hem fet la nostra primera videotrucada del confinament per poder aclarir dubtes sobre diferents matèries

Aquesta pandèmia del coronavirus que estem passant ha fet que passin moltes coses. Una de les que més han canviat el món dels estudiants ha estat el tancament dels centres educatius, per evitar contagis.

Després d’uns primers dies d’acoblament a la situació, aquest 3 d’abril a les 11 del matí he vist als meus companys i a la meva tutora per primer cop després de tres setmanes, per videotrucada.

El dia abans, la tutora ens havia enviat un correu dient-nos que l’endemà faríem una reunió virtual a les onze per aclarir unes quantes cosetes sobre el curs i la dinàmica a seguir. 

Llavors a les 11 la classe ha arrencat, amb la professora esperant una estona per deixar que tothom entrés i tanqués els micròfons per poder-la escoltar i ha parlat sobre com aniria tot després de la Setmana Santa.

Quan ens ho ha acabat d’explicar tot, els meus companys -un especialment- ha començat a explicar històries que li havien passat al balcó i a tothom li ha fet molta gràcia. També hem resolt alguns dubtes que teníem i per últim hem passat llista. Quan deia el nostre nom havíem d’activar la càmera, el micròfon i respondre a la tutora, i a més a més dir alguna cosa, si volies.

Tot ha sigut molt diferent a l’habitual. M’ha agradat veure als meus companys, però prefereixo veure’ls sense tenir una pantalla que ens separi. Fins i tot trobo a faltar les classes i els professors! Encara que quan torni, em tornaré a queixar perquè vull vacances.

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.

El més recent de

Anar a dalt