L’Andreu Nin farà el 3r trimestre? Com ho farà? I les notes?

a Actualitat/Tema del mes/Vida

Comencem a tenir resposta a algunes preguntes que ens fèiem tots els alumnes

La tutora de 2n A1, la meva classe, ens ha respost algunes de les preguntes que preocupaven els alumnes i que necessitaven solució. D’entrada sabem que l’institut Andreu Nin sí realitzarà el 3r trimestre escolar amb la màxima normalitat.

Ara començarà la Setmana Santa i no ens enviaran deures ni res, però quan acabi en teoria començarà l’últim trimestre i no el perdrem. Farem el mateix horari lectiu que hem fet fins fa tres setmanes, però des de casa. 

Ara, a cada assignatura, el professor o professora que toqui podrà enviar-nos feina per fer i també podrà fer reunions i trobades amb nosaltres per videotrucada. Però amb una novetat important respecte a aquests primers dies de confinament: a partir d’ara tot el que ens enviïn comptarà nota per a les avaluacions del 3r trimestre.

Aquestes novetats per una part m’agraden, perquè és una forma diferent d’enfrontar-nos al curs i m’agraden les coses diferents i noves. Però per un altre cantó no, perquè m’hauré d’acostumar i potser em costa. Que tot sigui per no repetir curs.

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.

El més recent de

Anar a dalt