La gent del Vendrell celebra el Carnaval

a Actualitat/Vida

Una cinquantena de carrosses passegen pels carrers de la ciutat

El divendres 21 de febrer ha tingut lloc la tradicional rua de Carnaval pels carrers del Vendrell. Tot ha començat a la carretera de Sant Vicenç de Calders, on ha aparegut el Rei Carnestoltes per fer el seu discurs i, acompanyat per la seva comitiva, ha anat presentant cadascuna de les carrosses i comparses.

En total, segons fonts de l’organització, han participat prop de 6.000 persones distribuïdes en 49 carrosses -11 del Vendrell, 21 del Baix Penedès, 13 de l’Alt Penedès, 2 del Garraf i 2 de Tarragona- i 6 comparses -2 del Vendrell, 1 del Baix Penedès i 4 de l’Alt Penedès-.

Ballarines de la carrossa Sirenas Tóxicas (El Vendrell)
Carrossa Guardians del drac (Clarina)

Les millors carrosses també han rebut premis, un de 150 euros a la millor coreografia per als “Guardians del Drac” (Clarina), i un altre de 150 euros a la millor disfressa per a les “The Esgrima Girls” (Cunit).

Hola em dic Carla Tomé, tinc 13 anys, vaig a 2n d’ESO, a l’Ins Andreu Nin. He viscut tota la vida a Santa Oliva, que és un poble molt proper al Vendrell. El meu esport preferit és la gimnàstica artística la qual fins fa aproximadament un mes he estat practicant al Club d’Esports Vendrell. M’agrada llegir i quedar amb els meus amics sempre que puc. El meu Instagram és: @_srtaa.carla_