Tornem a veure un assetjament masclista en directe

a Actualitat/Vida

Un desconegut dóna un petó a una reportera de la televisió canària mentre està informant en directe

Raquel Guillán treballa per a la Televisió Pública de Canàries. La reportera gravava una transmissió en directe, informant sobre el tancament de tres aeroports a les Illes Canàries a causa de la calima, quan de sobte un home l’interromp amb un petó a la galta, sense que ella no en demanes cap. Un nou cas, malauradament, d’assetjament en directe a una reportera.

Després d’això, Guillán va continuar amb la seva connexió i moments després va denunciar aquesta situació. Encara que ara se sent una mica insegura, seguirà amb el que li agrada. Tot un exemple.

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.

El més recent de

Anar a dalt