Els Pastorets del Vendrell des de dins

a Opinem
Els Pastorets del Vendrell tornen trepitjant l’escenari aquest 2020, després de 54 anys de representacions

Els Pastorets és una obra teatral de gran tradició a Catalunya que al Vendrell es representa del 12 de gener al 9 de febrer. Cada diumenge es fa una representació i en total son quatre. L’obra dura unes 3h i poden participar nens i adults de totes les edats.

Els Pastorets es representa al Vendrell des del 1966

Els Pastorets del Vendrell porten 54 anys representant-se (des del 1966) al Casal familiar. L’espai no només es dedica a fer teatre. També fan trobades d’armats, caminades, el carnaval, la cavalcada de Reis i la festa de la bicicleta.

Els actors ens presentem -jo també hi participo- a les quatre de la tarda al teatre. Ens maquillen i ens preparen per a la funció que comença a les cinc. Des de dins Els Pastorets són increïbles. Veure com munten els decorats, com actuen, com es preparen per sortir a escena els actors… Per a mi són els millors Pastorets que he vist mai.

Hi actuo des de fa 5 anys i un any vaig fer de nen Jesús amb els grans. I és que també es fa una representació amb nens ben petits i fins als 17 anys, Els Pastorets Infantils del Vendrell. A Els Pastorets hi ha efectes especials de so, llums, fum, trampilles i moltes coses més. Són increïbles!

ARNAU ALFARO MACHUCA aalfaro@insandreunin.cat Em dic Arnau, tinc 13. Vaig a l'institut Andreu Nin, al Vendrell i faig 2 d’ESO. M'agrada la música, el teatre i el cinema, toco el saxo i la gralla. Abans anava a Barcelona a una escola de teatre, però ara només ho faig al meu poble. També m'agrada Netflix, jugar a jocs de rol, col·leccionar legos, figures d’acció i passar temps amb la meva família. Instagram:@_arnaau8 Me llamo Arnau y tengo 13 años. Voy al Instituto Andreu Nin de El Vendrell y estoy en 2º de la ESO. Me gusta la música, el teatro y el cine, toco el saxo y la gralla. Antes iba a Barcelona a una escuela de teatro, pero ahora solo lo hago en mi pueblo. También me gusta Netflix, jugar a juegos de rol,coleccionar legos, figuras de acción y pasar tiempo con mi familia. Instagram:@_arnaau8 My name is Arnau, I’m 13 years old. I study at Andreu Nin High School of Vendrell. I like music, theater and the cinema, I play the saxo and gralla. Some years ago I was at the school of theater but now I only do it in my town. I also like Netflix, playing role-playing games, collecting legos, action figures and spending time with my family. Instagram:@_arnaau8

El més recent de

Anar a dalt