Amb més pena que ‘Gloria’

a Actualitat/Vida

Al Vendrell també hem patit les conseqüències d’un dels pitjors temporals dels últims temps

La borrasca Gloria va passar per tot Catalunya la setmana del 20 de gener i va durar 2 dies. El temporal va passar factura especialment a la zona del Baix Penedès. El vent va fer que diversos arbres caiguessin en diversos llocs de Calafell, una palmera al passeig de Cunit i també va tirar contenidors i va enfonsar panells publicitaris al Vendrell, a la platja de Sant Salvador, i a l’avinguda de Brisamar de Comarruga va caure un pi.

Però, què és una borrasca?

Una borrasca és una regió on la pressió atmosfèrica és més baixa que la de l’aire circumdant. Les tempestes tropicals, ciclons extratropicals, i els ciclons polars i àrtics reben el nom de cèl·lules de baixa pressió.

Hola! El meu nom és Paula Zapata, tinc 12 anys i estudio al institut Andreu Nin. Vaig néixer el 7 de desembre del 2006 a Colòmbia. Vaig a 2n d'ESO, visc al Vendrell, Tarragona. Me encanten els animals, me agrada passar temps amb els meus amics i amb la meva família. En el meu temps lliure me agrada veure Netflix i pintar, la meva sèrie favorita és Stranger Things. La meva assignatura preferida és Matemàtiques, me agrada molt parlar anglès, me encanta viatjar i conèixer noves cultures de diferents llocs. Instagram:paulita1207_ Hello! My name is Paula Zapata, I'm 12 years old and I study at the Andreu Nin school. I was born on December 7, 2006 in Colombia. I go to 2'ESO, I live in El Vendrell, Tarragona. I love animals, I like spending time with my friends and with my family. In my free time I like to see Netflix and paint, my favorite serie is Stranger Things. My favorite subject is Mathematics, I like to speak English, I love traveling and discovering new cultures from different places. Instagram:paulita1207_ ¡Hola! Mi nombre es Paula Zapata, tengo 12 años y estudio en el instituto Andreu Nin. Nací el 7 de Diciembre de 2006 en Colòmbia. Voy a 2'ESO, vivo en El Vendrell, Tarragona. Amo a los animales, me gusta pasar tiempo con mis amigos y con mi familia. En mi tiempo libre me gusta ver Netflix y pintar, mi serie favorita es Stranger Things. Mi materia favorita es Matemáticas, me gusta hablar inglés, me encanta viajar y descubrir nuevas culturas de diferentes lugares. Instagram:paulita1207_

El més recent de

Anar a dalt