És segur tenir una petroquímica tan a prop de la població?

a Opinem

L’explosió d’un dipòsit de la petroquímica de Tarragona causa diverses conseqüències

Fa escasses dues setmanes explotava un dipòsit d’òxid d’etilè a la petroquímica de Tarragona, provocant tres morts i cinc ferits. A les 18:41 es va produir l’accident, i com a conseqüència van expandir-se diferents metalls i gasos per la zona. Un fragment de dipòsit va sortir disparat i va impactar en un edifici de Torreforta, a 2’35 km de distància del lloc dels fets. Aquest fragment, un cop localitzat, s’ha comprovat que tenia un pes d’una tona, aproximadament.

La gent també es va queixar de que no sonessin les sirenes. És a dir, que quan va explotar el dipòsit cap alarma va posar en alerta la població i la gent es va espantar encara més. Però, segons la Guàrdia Civil, no es van activar les sirenes perquè l’empresa no seguia el protocol d’emergència.

Nosaltres pensem que aquesta explosió no s’hagués produït si l’empresa hagués seguit el protocol i hagués fet cas a les denúncies de la Generalitat.

Hola, em dic Irene Atienza, tinc 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Vaig a l’Ins Andreu Nin, a 2 ESO. Practico esport, faig natació al Cambrils Club Natació. A mi m’encanta aquesta activitat, quan hi vaig, m’ho passo molt bé, i no sé què faria sense ella. També m’agrada passar temps amb les meves amigues però la natació em té molt ocupada.

El més recent de

Anar a dalt