‘YouTube rewind 2019’: el pitjor de la història?

a Opinem

És un dels vídeos recopilatoris que més dislikes ha rebut de tots els que hi ha hagut de moment

El darrer YouTube rewind, el del 2019, ha tingut ja molts dislikes -8,5 milions-. És a dir, a molta gent no li ha agradat, suposem que per vàries raons. Però… Quins són els motius d’aquest fracàs?

D’entrada, al principi del vídeo, els creadors reconeixien que el del 2018 no va ser el que s’esperava i deien que aquest seria el que tothom volia. D’aquesta forma han creat una expectativa massa alta que creiem que els juga en contra.

Tampoc ha agradat que en comptes de fer, per exemple, una història amb diferents youtubers fessin simplement un rànquing amb els vídeos amb més likes. Aquesta és una de les polèmiques i un dels motius principals pels quals a molta gent no li ha agradat el vídeo. La gent esperava alguna cosa més, com per exemple que aparegués alguna persona famosa, de l’estil Greta Thunberg.

El Youtube rewind del 2019, amb 8,5 milions de dislikes

L’any 2018, es va poder veure el YouTube rewind amb més dislikes de tot YouTube i en aquest últim, estem a punt de veure el següent, el que va seguit d’ell, perquè han tornat a fer un vídeo molt dolent.

Però… I què és un YouTube rewind?

Un YouTube rewind és una recopilació dels vídeos amb més likes o més virals de l’any, en el qual es poden veure diferents youtubers creant o recreant històries sobre aquests vídeos virals.

Què ens diuen les dades?

Si analitzem les dades dels Youtube rewinds podem apreciar que el percentatge de likes ha anat disminuint des dels primers rewinds que hi va haver. El que va tenir més percentatge de dislikes va ser el del 2018, amb 17 milions:

El Youtube Rewind del 2018

Contràriament, el que més percentatge de likes ha tingut fins ara és el YouTube rewind de l’any 2014, amb 1,6 milions de likes contra només 82 mil dislikes:

Youtube Rewind del 2014

Hola em dic Àlex Bargalló, vaig néixer el 21 de maig de 2006, és a dir, tinc 13 anys. Vaig a l’Ins Andreu Nin a 2n ESO A1. A mi el que m’agrada és jugar amb els meus amics, fer esport (ara faig handbol), també m'interessen les innovacions en ciències i matemàtiques i m’agrada molt anar a veure diferents cultures d’altres llocs. També m’agrada molt viatjar i descobrir nous llocs i gaudir mirant els monuments. Hola, me llamo Àlex Bargalló, nací el 21 de mayo de 2006, es decir, tengo 13 años. Voy al instituto Andreu Nin y estoy en 2º de la ESO A1. A mí lo que me gusta es jugar con mis amigos, hacer deporte (ahora practico handbol), también me interesan las innovaciones en ciencias y matemáticas y me gusta mucho ir a ver diferentes culturas de otros lugares. También me gusta mucho viajar y descubrir nuevos sitios y disfrutar mirando los monumentos. Hello my name is Àlex Bargalló, I was born on the 21st May of 2006, I am twelve. I study at Andreu Nin High School at 2nd ESO. I like hanging out with my friends, doing sports (now I do handball), also for me is interesting the innovations at science and at mathematics and I really like learning about some different cultures of other places. I like travelling and discovering new places and having a good time watching the monuments.

El més recent de

Anar a dalt