Els alumnes de 3r i 4t de l’Andreu Nin viatgen a Vic a unes estades lingüístiques

a Actualitat/Vida

Durant tres dies els alumnes han practicat l’anglès i han fet cohesió de grup

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Andreu Nin del Vendrell han dut a terme unes estades lingüístiques a l’alberg Canonge Collell, a Vic. Els joves han anat tres dies per treballar el seu nivell d’anglès i la cohesió de grup. Aquestes colònies eren gratuïtes.

Foto de grup dels alumnes de l’estada

Per saber com ha anat l’experiència, des de l’Andreu Nin Report hem entrevistat a tres alumnes de 3r, l’Emilio Monte, la Júlia González i l’Estela Murillo. Ells han donat les seves opinions sobre l’estada. 

Els alumnes amb armilles grogues davant la Catedral de Vic

Emilio Monte: ”L’estada va estar bé. Vam estar practicant l’anglès amb els monitors i els professors. Les activitats que realitzàvem han fet que estem més units com a grup”. 

Júlia González: ”També vam visitar la ciutat de Vic. Pel que fa a l’alberg, estava bé. Era espaiós i els llits còmodes”. 

Estela Murillo: ”Val a dir que entre nosaltres no parlàvem en anglès perquè no ens enteníem massa, així que parlàvem en català o castellà. També vam anar per la ciutat amb armilles fluorescents”. 

Hola, em dic Irene Atienza, tinc 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Vaig a l’Ins Andreu Nin, a 2 ESO. Practico esport, faig natació al Cambrils Club Natació. A mi m’encanta aquesta activitat, quan hi vaig, m’ho passo molt bé, i no sé què faria sense ella. També m’agrada passar temps amb les meves amigues però la natació em té molt ocupada.

El més recent de

Anar a dalt