L’Institut Andreu Nin se suma a La Marató de TV3

a Actualitat/Vida

Amb una gran pinya humana el centre vendrellenc col·labora un any més amb l’acte, dedicat enguany a les malalties minoritàries

L’Institut Andreu Nin del Vendrell ha ofert dues activitats per recaptar diners per La Marató de TV3. La primera que es va portar a terme va ser una xocolatada. A l’hora del pati es podia comprar xocolata i xurros per un euro i tots els diners han estat destinats a la causa.

La segona activitat ha estat en forma de performance. Tots els alumnes de primer i segon d’ESO hem baixat al pati per formar entre tots una gran pinya humana, que simbolitza la unió que aquest any ha volgut transmetre La Marató amb qui pateix alguna malaltia minoritària.

I és que enguany La Marató s’ha centrat en malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre sí, però que tenen en comú que acostumen a ser cròniques, progressives i degeneratives, com ara la malaltia de Morquio, el nevus congènit melanocític gegant i la fibrosi quística.

La Marató de TV3, 27 anys de solidaritat

La Marató de TV3 és una gala solidària o telemarató realitzada anualment per TV3 el diumenge abans de Nadal i impulsada per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3

La primera edició es va fer el 1992 i cada any es recapten fons per a la recerca sobre un tipus de malaltia:el càncer, diabetis i obesitat, dolor crònic, sida… En cada edició es recapta una mitjana de set milions d’euros.

El seu objectiu principal és recaptar fons per dedicar-los a la recerca i divulgació d’una malaltia o grup de malalties. Per aconseguir-ho, s’organitzen un miler d’actes arreu dels Països Catalans.


abarrag@insandreunin.cat -Hola, em dic Anaís Barragán Romero, tinc 13 anys i soc alumna de 2n C d’ESO de l‘INS Andreu Nin i visc al Vendrell Tarragona, la meva assignatura preferida es Mates. M’agrada ballar, ballo en una escola de ball que es diu La Factoria. També m’agrada veure pel·lícules a Netflix i quedar amb els meus amics. Instagram:anaisbarragaan -Hola me llamo Anaís Barragán Romero, tengo 13 años y soy alumna de 2n C d’ESO de l’ INS Andreu Nin y vivo en el Vendrell Tarragona, mi asignatura favorita es Mates. Me gusta bailar, bailo en una escuela de baile que se llama la Factoria. También me gusta ver pelis en Netflix y quedar con mis amigos. Instagram: anaisbarragaan -Hello my name is Anaís Barragán Romero, I’m 13 years old and I’m a student of 2ng C ESO of Andreu Nin I live in the Vendrell Tarragona, my favourite subject is math. I like to dance, I dance in a dance school called the factoria. I also like watching movies and meet with friends. Instagram: anaisbarragaan

El més recent de

Anar a dalt