Els drets dels infants en les obres literàries

a Tema del mes

Avui parlarem sobre obres literàries que reivindiquen els drets dels infants aprofitant el 30 aniversari de la convenció que els regula

Ara parlarem de còmics, llibres i en general obres literàries que reivindiquen els drets dels infants, aprofitant que aquest novembre s’han celebrat els 30 anys de la convenció que els regula. Parlarem del còmic Frato i el llibre Les Tres Bessones i Els Drets de la Infància.

Frato

El còmic Frato està creat per Francesco Tonucci, un pedagog especialitzat en l’educació infantil i que ha fet moltes obres sobre els drets dels infants i sobre els drets humans. Una d’elles és el còmic Frato, que en cada una de les seves pàgines explica un dret humà diferent.

Les tres bessones i els drets de la infància

En aquest llibre hi ha un recull dels drets dels infants. També en parla d’alguns explicant-los per als més petits de la família amb dibuixos que ho fan més entenedor i fàcil de captar. Aquest llibre és un projecte de l’Ajuntament de Barcelona per a fer arribar la Declaració Universal dels Drets dels Infants a totes les famílies i nois i noies de Catalunya. 

Però molta gent encara es pregunta què són els drets dels infants?  Mirem-ho aquí.

Molta gent desconeix quins són els drets dels infants i perquè són necessaris

Hola, el meu nom és Marc Fernández i tinc 13 anys, vaig néixer el 27 de maig de l’any 2006. Els meus esports preferits són el taekwondo i fer skate. Vaig a l’Ins Andreu Nin i faig 2n d’ESO. Les meves assignatures preferides són l’Optativa i les Ciències. M’agrada relaxar-me en piscines i termes d’aigua calenta que estiguin a la muntanya. Hola, mi nombre es Marc Fernández y tengo 13 años, nací el 27 de mayo del año 2006. Mis deportes favoritos son el taekwondo y hacer skate. Voy al instituto Andreu Nin y hago2º de la ESO. Mis asignaturas favoritas son la optativa y las ciencias. Me gusta relajarme en piscinas y termas de agua caliente que estén en la montaña. Hello, my name is Marc Fernández and I am 13 years old, I was born on May 27, 2006. My favorite sports are Taekwondo and skateboarding. I study at Andreu Nin High school and I’m in the 2nd year. My favorite subjects are Minecraft and science. I like to relax in pools and hot springs that are in the mountains.

El més recent de

Anar a dalt