Els drets dels infants als esplais

a Tema del mes

Des de l’Andreu Nin Report cada mes analitzarem un tema. Aquest novembre, celebrem el 30 aniversari dels drets dels infants

El dilluns 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants i un grapat d’esplais -i tallers de menjadors d’escoles- han volgut celebrar el 30 aniversari de la convenció que els regula.

També treballen tota mena de drets relacionats amb la Igualtat, la no discriminació i la Pau, a través d’activitats recollides a la proposta educativa d’enguany Encoratja’t, sobre la igualtat de gènere i la violència zero.

Jugar ens ajuda a aprendre, a relacionar-nos, a crear, a imaginar i a participar! Tots els infants hem de poder gaudir del lleure i del joc!


Hola! El meu nom és Paula Zapata, tinc 12 anys i estudio al institut Andreu Nin. Vaig néixer el 7 de desembre del 2006 a Colòmbia. Vaig a 2n d'ESO, visc al Vendrell, Tarragona. Me encanten els animals, me agrada passar temps amb els meus amics i amb la meva família. En el meu temps lliure me agrada veure Netflix i pintar, la meva sèrie favorita és Stranger Things. La meva assignatura preferida és Matemàtiques, me agrada molt parlar anglès, me encanta viatjar i conèixer noves cultures de diferents llocs. Instagram:paulita1207_ Hello! My name is Paula Zapata, I'm 12 years old and I study at the Andreu Nin school. I was born on December 7, 2006 in Colombia. I go to 2'ESO, I live in El Vendrell, Tarragona. I love animals, I like spending time with my friends and with my family. In my free time I like to see Netflix and paint, my favorite serie is Stranger Things. My favorite subject is Mathematics, I like to speak English, I love traveling and discovering new cultures from different places. Instagram:paulita1207_ ¡Hola! Mi nombre es Paula Zapata, tengo 12 años y estudio en el instituto Andreu Nin. Nací el 7 de Diciembre de 2006 en Colòmbia. Voy a 2'ESO, vivo en El Vendrell, Tarragona. Amo a los animales, me gusta pasar tiempo con mis amigos y con mi familia. En mi tiempo libre me gusta ver Netflix y pintar, mi serie favorita es Stranger Things. Mi materia favorita es Matemáticas, me gusta hablar inglés, me encanta viajar y descubrir nuevas culturas de diferentes lugares. Instagram:paulita1207_

El més recent de

Anar a dalt