Els aiguats tornen a deixar sense platja El Francàs

a Actualitat/Vida

Un mes després segueix a terra una palmera caiguda prop de Masia Blanca

Aquest cas passa massa freqüentment, cada cop més sovint. El passat dijous 14 de novembre el Vendrell s’ha tornat a quedar sense una de les seves platges. Concretament la del Francàs, entre la reserva marina de Masia Blanca i el càmping. El fort onatge ha fet que la platja sigui literalment engolida per l’aigua que ha arribat, fins i tot, a alguns punts del carrer.


El passeig de Coma-ruga i alguns carrers han quedat inundats i l’aigua ha arribat fins a les roques i les parets en diferents punts de la platja, afectant a molts punts de vigilància de socorristes o a les escales de fusta, que han quedat completament trencades. A prop de Masia Blanca, el temporal havia fet caure abans, el passat 23 d’octubre, una palmera que encara segueix a terra, amb molta aigua al seu voltant, formant un petit llac que no desapareix.

asanche@insandreunin.cat Bon dia, el meu nom és Alícia, tinc 13 anys i estudio a l’institut Andreu Nin .La meva afició és jugar a futbol. També vaig a una extraescolar d'anglès.Vull ser periodista perquè em diverteix fer articles de persones variades, anotar coses importants, també perquè quan algú fa una obra de teatre o alguna cosa podré anar i fer-li una entrevista sobre la seva experiència com a actor o actriu. Instagram: @alicalifails Hola me llamo Alicia, tengo 13 años y estudio en el instituto Andreu Nin. Mi afición es jugar al futbol, también voy a una extraescolar de inglés.Quiero ser periodista, porque me divierte hacer articulos de personas variadas, anotar cosas importantes y también porque cuando alguien hace una obra de teatro, podré ir a hacerle una entrevista sobre su experiencia como actor o actriz. Instagram: @alicalifails Hello my name is Alicia,I’m 13 years old, and I study at Andreu Nin High School .My hobby is playing football. I go to an extra-curricular school, of English.I want to be a journalist, because it’s funny for me writing articles about people or important things, and because when someone makes anything, I can go to do an interview. My instaram: @alicalifails

El més recent de

Anar a dalt