Cristina Ferrer, tècnica en integració social: ”Els infants estan desprotegits”

a Tema del mes

Ferrer atén a l’Andreu Nin Report coincidint amb els 30 anys de la Convenció sobre els Drets dels Infants i alerta sobre la vulneració d’aquests

Cristina Ferrer és la tècnica en integració social (TIS) del nostre institut i hem parlat amb ella sobre els drets dels nens i adolescents, ara que es compleixen 30 anys de la Convenció sobre els Drets dels Infants.

Andreu Nin Report: Coneixes alguns dels drets de l’infant?
Cristina Ferrer: El dret a l’educació. Però no tots els nens poden estudiar, per exemple, hi ha nenes que pel fet de ser nenes no poden anar a l’escola, o nens que als 6 anys o abans comencen a treballar. Tot això passa moltes vegades per violació cultural.


ANR: Què penses sobre els drets dels infants?
CF: És una molt bona iniciativa, però la majoria dels drets estan vulnerats i els infants estan desprotegits.


ANR: Coneixes algun nen o adult que hagi fet alguna cosa important relacionada amb els drets dels infants?
CF: Francesco Tonucci, per exemple. És un pedagog italià que està especialitzat en l’educació infantil i llicenciat en pedagogia per la Universitat Catòlica de Milà.

ANR: Estàs d’acord amb tots els drets de la infància?
CF: Jo estic d’acord amb tots els drets dels infants, perquè els nens i nenes han de tenir els seus drets propis.

SADIA MOUGUER VÍLCHEZ smougue@insandreunin.cat Em dic Sadia, tinc 13 anys i el meu aniversari és el 18 de desembre del 2006. Estudio a l’Ins Andreu Nin del Vendrell i faig segon d’ESO. Els meus hobbies són: anar a ballar, estar amb el mòbil, veure sèries de Netflix com Stranger Things... També m’agrada passar temps amb la meva mare i el meu germà petit que té 10 anys i es diu Bilal. De tant en tant vaig al cinema amb les meves amigues i un cop al mes es queden a dormir a casa. Tots els cap de setmana quedem i ens ho passem molt bé. Instagram: @sadieta_18 Me llamo Sadia tengo 13 años y mi cumpleaños es el 18 de diciembre del 2006. Estudio en el INS Andreu Nin del Vendrell y hago segundo de ESO. Mis hobbies son: ir a bailar, estar con el móvil, mirar series en Netflix como Stranger Things… También me gusta pasar el tiempo con mi madre y mi hermano que tiene 10 años y se llama Bilal. De vez en cuando voy al cine con mis amigas y una vez al mes se quedan a dormir a casa. Todos los fines de semana quedamos y nos lo pasamos muy bien. Instagram:@sadieta_18 My name is Sadia, I am 13 years old and my birthday is on December 18, 2006. I study at Andreu Nin High School in Vendrell and I am in the second year. My hobbies are: going to dance, playing with the mobile phone, watching series of Netflix (Stranger Things ...), I also like to spend time with my mother and my little brother who is 10 years old and his name is Bilal. From time to time I go to the movies with my friends and once a month they stay to sleep at home, every weekend we stay with my friends and we have very fun. Instagram: @ sadieta_18

El més recent de

Anar a dalt