Com ocupem el nostre temps lliure?

a Opinem

Ocupem la major part del nostre temps en responsabilitats. Però, què fem quan no estem ocupats?

Estem plens de responsabilitats. Però hem de trobar un temps per a nosaltres fent les coses que ens agraden, és a dir, tenir temps lliure. La nostra ment sembla que estigui pensada per estar sempre ocupats i per això hi ha gent que no es pot quedar sense fer res. A aquesta gent els diria que es dediquessin a ells mateixos.

La major part de la societat creu que no està bé tenir molt temps lliure. I és evident que hem de dedicar part del nostre temps a treballar, però opino que utilitzar el nostre temps a gaudir d’activitats com ara anar a córrer, berenar amb amigues o dedicar el temps a la família és molt necessari.

En el meu temps lliure m’agrada fer moltes coses com anar a caminar amb la meva mare, a les tardes a vegades vaig amb els meus amics, miro pel·lícules… Però, sobretot, em dedico a fer el que més m’agrada que és ballar. Tenir temps lliure no està gens malament però no oblideu dedicar una part del vostre dia a estudiar o treballar.

Em dic Aracely Sosa, tinc 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Soc una alumna de l’Ins Andreu Nin i vaig a 2n d’ESO. M’agrada ser una periodista perquè és una de les coses que vull ser de gran. També m’agrada l'anglès, vaig a una acadèmia i també aniré a hip-hop perquè m’agrada ballar. També m’ho passo molt bé amb les meves amigues. Crec que aquesta oportunitat de ser periodista m'ajudarà a escollir què vull ser de gran.