Què són els esplais?

a Opinem

L’esplai és un lloc que tracta amb nens i nenes menors de 18 anys en el temps de lleure, aprenen i es diverteixen, a través de múltiples activitats, excursions, campaments, colònies…

Les meves companyes, la Irene i l’Aracely, malauradament no estan apuntades a un esplai per gaudir el que explico. Jo sí que hi vaig. Sóc d’esplai, concretament del ZIG ZAG, i m’ho passo molt bé i l’ambient és de respecte i estimació entre nosaltres. El millor esplai? El ZIG ZAG

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.

El més recent de

Anar a dalt