Alumnes de 2n d’ESO de l’Andreu Nin visiten Holanda amb el programa Erasmus+

a Actualitat/Cultura

Durant 5 dies conviuen amb alumnes d’altres països per practicar l’anglès 

Aquesta passada setmana, les alumnes de 2n ESO de l’Institut Andreu Nin Mar Lozano, Ainhoa Carrasco, Valeria Kasian, Paula Robert, Abril Gómez i Laura Hernández, juntament amb les professores Margui Pastor, Goretti Miracle i la directora Susana Ecay han estat a Holanda amb el projecte Erasmus+.

Les alumnes han estat tota una setmana convivint amb una família i participant en les activitats que el centre holandès ha organitzat. D’aquesta manera s’han integrat totalment en la cultura i la vida quotidiana d’aquest país.

L’Erasmus+ és un programa voluntari, però s’han de complir els requisits que et demanen per poder ser escollit i viatjar. En funció d’on vagis et toca una casa de colònies o una família d’acollida. Primer vas allà una setmana i després un noi o una noia ve a casa teva. Els requisits són, principalment, tenir la confirmació dels pares al respecte, saber parlar molt bé l’anglès i passar una entrevista que et fan. Amb això, la possibilitat de volar a un país estranger està més a prop.

El programa Erasmus+ canvia vides i aporta nous records. L’experiència que ofereix als estudiants que hi participen fa que, a banda de practicar un idioma, que és cabdal, visquin en primera persona, la cultura i tradicions d’un país. Les alumnes han quedat meravellades amb el viatge i l’han resumit en una frase per l’Andreu Nin Report:

La millor experiència de la meva vida.

Valeria Kasian

La millor i la més divertida de la meva vida.

Abril Gómez

Una experència extraordinària.

Paula Robert

Una gran experiència i unes amistats increïbles.

Laura Hernández

Un record nou per al meu cervell i un nou sentiment pel meu cor.

Mar Lozano

Un record que mai marxarà.

Ainhoa Carrasco
Les alumnes arribant al seu destí

Ei! Em dic Martina Ivern, soc una noia de 13 anys i visc al Vendrell, Tarragona. Estudio 2n d’ESO a l’Institut Andreu Nin. M’agrada llegir, investigar sobre qualsevol cosa i passar temps amb els meus amics/familia. De gran m’encantaria ser periodista en algun diari o una corresponsal d’aquelles que viatgen pel món. Hola! Me llamo Martina Ivern, soy una chica de 13 años y vivo en El Vendrell, Tarragona. Estudio 2º de la ESO en el instituto Andreu Nin. Me gusta leer, investigar sobre cualquier cosa y sobretodo pasar tiempo con mis amigos y mi familia. De mayor me encantaría ser periodista en algun diario o ser una corresponsal que viaja por el mundo. Hello! My name is Martina Ivern, I am a 13 year-old girl and I live in Vendrell, Tarragona. I study 2n d’ESO at Andreu Nin. I like reading, researching anything and especially spending time with my friends and family. When I grow up I would love to be a journalist in a newspaper or be a correspondent who travels all over the world.

El més recent de

Anar a dalt