Incomodem a la directora de l’Andreu Nin

a Persones Extraordinàries
Els redactors de l’Andreu Nin Report amb la directora de l’Institut.

Andreu Nin Report: Quants anys portes com a directora? Com vas arribar a ser-ho?

Directora: Porto 12 anys com a directora. Vaig començar perquè l’antic director va marxar. Jo era cap d’estudis de primer cicle, llavors vaig agafar el càrrec de directora perquè em va semblar un projecte molt engrescador.

A.N.R.: En cas de fer algun canvi o millora a l’Institut, quin seria?

D: M’agrada fer canvis però que no sigui tan repetitiu. Vull ficar una capa al pati dels alumnes de primer cicle. Així, els dies de pluja els nens podran sortir al pati igualment.

A.N.R.: Com és la teva feina de directora?

D: És complicada perquè no només hi ha la feina amb els alumnes. També tinc feina amb les famílies i el professorat, com ara arribar a acords i intentar que tothom estigui content amb el centre i continuï estudiant.

A.N.R.: Vas arribar a estudiar a aquest institut?

D: No, no vaig arribar a estudiar a aquest institut. Aquest centre no existia. Era una cooperativa d’escola catalana i jo estudiava a l’Institut Baix Penedès.

A.N.R.: Sempre has volgut ser directora/professora?

D: Vaig agafar dues carreres: la de magisteri i la d’enginyeria. Els exàmens que van sortir primer van ser els de magisteri, els vaig aprovar i llavors vaig agafar el camí de professora d’educació física. Ja fa 12 anys que sóc directora.

A.N.R.: Si haguessis de deixar de ser directora, a què et dedicaries?

D: Faria classe. Alguna vegada m’he plantejat deixar el càrrec, però de moment segueixo amb el projecte.

SADIA MOUGUER VÍLCHEZ smougue@insandreunin.cat Em dic Sadia, tinc 13 anys i el meu aniversari és el 18 de desembre del 2006. Estudio a l’Ins Andreu Nin del Vendrell i faig segon d’ESO. Els meus hobbies són: anar a ballar, estar amb el mòbil, veure sèries de Netflix com Stranger Things... També m’agrada passar temps amb la meva mare i el meu germà petit que té 10 anys i es diu Bilal. De tant en tant vaig al cinema amb les meves amigues i un cop al mes es queden a dormir a casa. Tots els cap de setmana quedem i ens ho passem molt bé. Instagram: @sadieta_18 Me llamo Sadia tengo 13 años y mi cumpleaños es el 18 de diciembre del 2006. Estudio en el INS Andreu Nin del Vendrell y hago segundo de ESO. Mis hobbies son: ir a bailar, estar con el móvil, mirar series en Netflix como Stranger Things… También me gusta pasar el tiempo con mi madre y mi hermano que tiene 10 años y se llama Bilal. De vez en cuando voy al cine con mis amigas y una vez al mes se quedan a dormir a casa. Todos los fines de semana quedamos y nos lo pasamos muy bien. Instagram:@sadieta_18 My name is Sadia, I am 13 years old and my birthday is on December 18, 2006. I study at Andreu Nin High School in Vendrell and I am in the second year. My hobbies are: going to dance, playing with the mobile phone, watching series of Netflix (Stranger Things ...), I also like to spend time with my mother and my little brother who is 10 years old and his name is Bilal. From time to time I go to the movies with my friends and once a month they stay to sleep at home, every weekend we stay with my friends and we have very fun. Instagram: @ sadieta_18