Els redactors/es de l'Andreu Nin Report

Posem en marxa la revista

a Actualitat

La nostra revista tracta de diferents seccions d’informació: Cultura, Esports, Ciència, Vida i un tema que anirà variant cada mes.

Aquí hi posarem notícies fetes per les nostres mans. Seran notícies repartides en diferents grups on cadascun d’aquests tractarà una secció diferent i cada setmana presentarem un article nou per grup, relacionat amb l’institut o amb la nostra comarca (Baix Penedès).

Aquest projecte està fet íntegrament per alumnes de l’optativa de La Revista de l’Andreu Nin en grups: Grup 1 (Àlex Bargalló, Arnau Hernández i Marc Fernandez), Grup 2 (Irene Atienza, Martina Ivern i Araceli Sosa), Grup 3 (Elsa Mirón, Anaïs Barragán i Paula Zapata) i Grup 4 (Alicia Sanchez, Natalia Vico, Sadia Mouger i Arnau Alfaro).

Ens podeu trobar a Instagram com @andreunin_ report, que serà on posarem imatges de les excursions o de projectes on estem treballant tots junts o per grups. I també podeu llegir els nostres articles a https://andreunin.junior-report.media/.

La Sadia i l’Arnau Hernández han estat escollits directors de la revista. Seran els representants de la redacció. Aquests poden rebre entrevistes dels seus companys o d’altres. S’encarregaran també de que totes les notícies de cada setmana estiguin ben publicades.

Com a nous redactors de la revista podrem entrar a camerinos, estadis de futbol, etc. per a entrevistar a diferents persones interessants en funció dels temes que tractem.

Hola, el meu nom és Marc Fernández i tinc 13 anys, vaig néixer el 27 de maig de l’any 2006. Els meus esports preferits són el taekwondo i fer skate. Vaig a l’Ins Andreu Nin i faig 2n d’ESO. Les meves assignatures preferides són l’Optativa i les Ciències. M’agrada relaxar-me en piscines i termes d’aigua calenta que estiguin a la muntanya. Hola, mi nombre es Marc Fernández y tengo 13 años, nací el 27 de mayo del año 2006. Mis deportes favoritos son el taekwondo y hacer skate. Voy al instituto Andreu Nin y hago2º de la ESO. Mis asignaturas favoritas son la optativa y las ciencias. Me gusta relajarme en piscinas y termas de agua caliente que estén en la montaña. Hello, my name is Marc Fernández and I am 13 years old, I was born on May 27, 2006. My favorite sports are Taekwondo and skateboarding. I study at Andreu Nin High school and I’m in the 2nd year. My favorite subjects are Minecraft and science. I like to relax in pools and hot springs that are in the mountains.